ΝΕΟ C3 AIRCROSS

NEXT GEN SUV

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ

Το νέο Citroën C3 AIRCROSS, το πρώτο SUV της CITROËN με τους βραβευμένους κινητήρες και το Grip Control με Hill Assist Descent, σας προσφέρει ευελιξία κι ελευθερία σε κάθε σας διαδρομή!

Οδηγήστε το και αποκτήστε το επόμενό σας SUV με 0% επιτόκιο, 35% προκαταβολή, και 5 χρόνια εγγύηση* και 3 χρόνια ΑΤΟΚΑ**

5 ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV διαθέτει πλούσια γκάμα οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων τελευταίας γενιάς. Στις εκδόσεις βενζίνης εξοπλίζεται με κινητήρες PureTech προηγμένης τεχνολογίας, ενώ στις εκδόσεις πετρελαίου με υπερσύγχρονους κινητήρες BlueHDi. Συγκεκριμένα, στις εκδόσεις βενζίνης, η νέα σειρά κινητήρων PureTech περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό PureTech 82, καθώς και τους υπερτροφοδοτούμενους PureTech 110hp και PureTech 130hp (βραβευμένοι κινητήρες 2016 & 2017).

Στις εκδόσεις πετρελαίου, οι κινητήρες BlueHDi 100hp και BlueHDi 120hp ενσωματώνουν τεχνολογία συνεχούς επεξεργασίας των καυσαερίων, ανταποκρινόμενοι έτσι στο πρότυπο Euro 6.1.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟ

Το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV πρωτοπορεί και στο εσωτερικό. Με την ευρύχωρη, έξυπνη διάταξη χώρων, συνδυάζει ένα κορυφαίο εσωτερικό ενώ παρέχει εξαιρετική άνεση σε όλους τους επιβάτες. Στην απόλυτη ευρυχωρία έρχεται να προστεθεί και η μοναδική ευελιξία διαμόρφωσης. Τα δύο τμήματα 2/3-1/3 του πίσω διαιρούμενου καθίσματος σύρονται ανεξάρτητα μέχρι και 15 cm, ενώ διαθέτουν ρυθμιζόμενη πλάτη 5 θέσεων. H λειτουργία αυτή εξασφαλίζει εξαιρετικό χώρο φόρτωσης αποσκευών μέχρι και 520 lt: ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του. Παράλληλα, το κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλώνεται πλήρως, επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 2,40m.

12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Με γνώμονά του το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort® το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρακτικότητα, ηρεμία καθώς και κορυφαία ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Κατέχοντας μια πλήρη γκάμα τεχνολογιών στο κέντρο του ταμπλό και χάρη στην εξελιγμένη οθόνη αφής που κάνει κάθε διαδρομή ασφαλή και απόλυτα απολαυστική, το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV πληροί όλα τα στάνταρ που χαρακτηρίζουν ένα απόλυτα καινοτόμο, ασφαλές, δυναμικό και ποιοτικό SUV.

Η ανίχνευση ορίου ταχύτητας και σύσταση προς τον οδηγό, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, η αυτόματη εναλλαγή φώτων, το σύστημα ειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας (AFIL), το σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί είναι μόνο μερικά από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης τα οποία προσδίδουν κορυφαία ασφάλεια στον οδηγό και στους επιβάτες.

GRIP CONTROL ΜΕ HILL ASSIST DESCENT

Γίνε κυρίαρχος στο δρόμο με το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV! Με την αυξημένη δυναμική, τους μεγάλους τροχούς και το σύστημα Grip Control με Hill Descent Assist, το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV είναι έτοιμο να κατακτήσει όλους τους τύπους εδάφους.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control προσαρμόζει τη μεταφορά ισχύος στους μπροστινούς τροχούς του αυτοκινήτου ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες προσφέροντας 5 επιλογές λειτουργίας: STANDARD, ΑΜΜΟΣ, ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΧΙΟΝΙ, ESP OFF.

Σε συνδυασμό με το σύστημα Grip Control, η λειτουργία ελέγχου κατάβασης Hill Assist Descent, επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί μια σταθερή, χαμηλή ταχύτητα σε απότομες κατηφόρες.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ SMARTPHONE

Το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV καλωσορίζει μια νέα, πρωτοποριακή τεχνολογία η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα για άμεση, ασύρματη φόρτιση smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μια ειδική βάση στη κεντρική κονσόλα, έναν επαγωγικό φορτιστή (πρότυπο Qi), όπου σας επιτρέπει να φορτίζετε το smartphone* σας χωρίς τη χρήση καλωδίου, απλώς τοποθετώντας το πάνω στη θήκη.

Ξεγνοιάστε από τα καλώδια, τους φορτιστές και την πολύπλοκη χρήση τους και απολαύστε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και τεχνολογικής εξέλιξης που διατίθεται στο νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Η ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή του νέου Citroën C3 Aircross SUV με εκτεταμένη γυάλινη επιφάνεια και μεγάλο εύρος ανοίγματος, κάνει τις μετακινήσεις σας ακόμη πιο ευχάριστες.

Εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα σε όλους τους επιβάτες της καμπίνας ενώ παράλληλα παρέχει φωτεινότητα στο εσωτερικό ενισχύοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας και επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον ενώ το διαθέσιμο ηλεκτρικό σκιάδιο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Κάθε ταξίδι σας γίνεται μια μοναδική εμπειρία!

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

H ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών αποτελεί μια από τις αδιαμφισβήτητες αξίες της Citroën. Το νέο Citroën C3 AIRCROSS SUV, μεταξύ άλλων, φροντίζει και για την απόλυτη ασφάλεια σας.

Xάρη στο προηγμένο σύστημα Head-Up Display, η προσοχή του οδηγού δεν αποσπάται από το δρόμο, αφού όλες οι απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης (ταχύτητας, ενδείξεις ρυθμιστή/προγραμματιστή ταχύτητας, προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης, οδηγίες δορυφορικής πλοήγησης) προβάλλονται έγχρωμες σε μια διάφανη γυάλινη αναδιπλούμενη επιφάνεια που βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο.

ΝΕΟ C3 AIRCROSS

NEXT GEN SUV